Randig matta

-

+ MoreShow less
Color
Length
Width
Price
Sort by

Current filters:

Clear all

Ränder av olika slag

Ränder är ett mönster som är otroligt mångsidigt och verkligen kan förändra helhetsintrycket i rummet. Beroende på vilken look du är ute efter kan du välja på randigt av många olika slag; allt från den små-randiga kelimen med många detaljer, till den klassiska trasmattan. Liksom randiga mattor görs i de allra flesta material du kan hitta på marknaden, så kan färgkombinationerna verkligen variera i all oändlighet.

Mattor med små, tunnare ränder är oftast mycket lätta att inreda med och passar i de flesta utrymmen. Smårandigt kan också vara subtilt när nyanserna går ton-i-ton. Ofta upplevs dessa mattor mer luftiga och avslappnade. Breda ränder på mattan däremot drar ofta mer uppmärksamhet till sig. En sådan matta upplevs mer modern och vågad.

Så inreder du med en randig matta

Randiga mattor passar i princip överallt. Genom att anpassa valet av material, färger och stil kan du på ett effektfullt vis inreda med randiga mattor som passar in i ditt hem.

  • En svartvit-randig matta är tidlös, modern och chic. Den är lätt att kombinera och matcha med övrig inredning, oavsett inredningsstil i hemmet.
  • Randiga trasmattor passar i de flesta sammanhang. Välj en som harmoniserar med rummets övriga färgpalett, för en mer diskret look.
  • Med en randig matta som färgaccent livar du upp rummet. Här kan du välja en flerfärgad matta med kontrasterande nyanser eller en där rändernas olika nyanser hör till samma färgfamilj, allt beroende på hur dramatisk effekt du söker.
Most popular rugs
Bestsellers
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Rugs

Room

Color

Size

Style

TC Home

Customer service

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU