Shaggy rugs

Shaggy Rugs make for a comfortable option when looking for a rug, especially for your bedroom. Though you can use these rugs as per your discretion, TrendCarpet brings you Shaggy Rugs for Living Room, in a variety of sizes and yes, colors. Shaggy rugs are beautiful, fluffy rugs that can comfort tired feet once you place your feet on those. The soft touch of these rugs is no less than a luxurious feel, all of which is available at Trendcarpet for a very affordable price.  From grey to red and more, Shaggy rugs are available in all colors only at Trendcarpet. We offer super fast delivery and 14 day money back guarantee on all purchases. 

+ MoreShow less
Color
Length
Width
Type
Size
Room
Shape
Style
Price
Sort by

Current filters:

Clear all

RYAMATTOR I FLERA OLIKA FÄRGER

Vi vill att ditt val av matta passar lika bra om inte bättre till din inredning som dina andra prydnar i hemmet. Därför vill vi erbjuda dig ett sortiment i alla olika färger och kombinationer som finns. Önskar du att gå direkt till din favoritfärg, klicka dig enkelt vidare på färglänkarna vitbeigegrålilagrönorangesvart och brun. Vi har också olika storlekar samt former.

Så som rund ryamatta och kvadratiska former. Kolla gärna på de olika produkternas produktbilder för att få lite inredningstips och inspiration. Som du också kan se har vi blandade färger på en produkt, andra är bara en färg. Du hittar också sådanna med kort lugg samt lång lugg, allt för att du skall hitta det du tycker är speciellt snyggt.

De enfärgade är perfekta för att skapa en kontrast i ett rum. En stor vit i ett mörkare rum ser ju magiskta ut. Eller varför inte vända på det? Du hittar mer information om varje typ av matta, vi har även vit ryamatta, finns i produkttexten. Behöver du lite mer inspiration så har vi även flera bloggar som ger tips om inredning för dessa typer av mattor.

Du kan även se mer detaljerade inredningstips inne på själva produkterna. Där kan du se dem i flera olika miljöer för att du skall kunna se vad som passar dig. Varför inte skapa en fin kontrast i ett rum med en helt ovanlig färg.

Kanske en vit i ett mörkt rum. Eller en mörk i ett ljust rum. Vad du än väljer se till att det är något du gillar och passar in med den känsla du vill skapa i hemmet.

RYAMATTA FRÅN TRENDCARPET - ALLTID MED FRI FRAKT & FRI RETUR

När du beställer denna typ hos Trendcarpet är frakten alltid gratis. Är din beställda ryamatta under 140 cm lång levereras till ditt närmaste Schenker-ombud (till exempel närmaste ICA-butik eller närmaste närlivs), är den över 140 cm skickas mattan direkt hem till din dörr.

Vi hoppas att du hittar det som passar ditt hem här på Trendcarpet. Vi utökar också med mer och mer sortiment för att du skall kunna hitta allt hos oss, på ett och samma ställe. Så att du slipper gå runt till alla olika webbsidor och leta.

UPPTÄCK FLER KATEGORIER för sköna ryamattor för olika sätt

200X290 | RYAMATTA - 200X300 |140X200 |CREME |160X230 | VARDAGSRUMSMATTARYAMATTA - BLÅ | ANTRACIT | GRÖN MATTALÖPARE | RYAMATTA - SHAGGY | RYAMATTA - TURKOS | RYAMATTA - ROSA | RYAMATTA - RUND 

Det som är bra med dessa mattor är att de är så oerhört sköna att gå på. Lägg den var du vill och njut av en varm yta att sätta dina fötter på under en kall vinterkväll. Eller varför inte har två stycken likadana bredvid varandra för att skapa en slags mysig platta som är varm. Den fina långa luggen är utmärkt för att få till det lite mysigare i ditt hem.

Rugs

Customer service

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)