Guldiga mattor

-

+ MoreShow less
Color
Length
Width
Price
Sort by

Current filters:

Clear all

Upptäck fler kategorier

BRUN MATTA - GULD | BLÅ MATTA - GULDVIT MATTA - GULDBEIGE MATTA - GULDGRÅ MATTA - GULDGRÖN MATTA - GULD 

Guld – värme, lyx och elegans

Guld är en metallisk färg som genom alla tider lockat, fascinerat och fångat det mänskliga intresset. Kanske är det inte konstigt ändå att guld aldrig går ur tiden.

Metalliska färger som guld är fantastiskt vackert att inreda med, men det är dessutom lätt att matcha med andra material och färger. Det passar lika bra till mörka färger, som till ljusa och förmedlar en känsla av klassisk lyx och elegans. Guldfärgen hjälper också till att ge värme och ljus åt ett rum. Man bör dock inte dekorera hela hemmet i guld, utan detaljer som ljusstakar, lampor eller inslag av guld i mattor är ett mer balanserat sätt att inreda på.

Material och skötsel av matta i guld

Som vanlig när du ska välja ut och köpa en matta bör du sätta dig in i materialet. Detta ger din guldmatta de bästa av förutsättningar att hålla länge och du blir bättre på att sköta den på rätt sätt. När det kommer till material på guldfärgade mattor så erbjuder vi många olika sorter här på Trendcarpet. Du hittar ett stort utbud av maskinvävda wiltonmattor, såväl som skimrande guldmattor i viskos.

Var passar det att inreda med guldmattor?

En guldfärgad matta gör sig bra nästan varsomhelst. I ett mörkare rum kan den bidra med lyster som ger känslan av att lätta upp atmosfären. Men mattor med guld i detaljerna kan vara precis lika vackra i det ljust inredda rummet, där de kan ge en känsla av djup, modernitet eller bli ett vackert statement. Välj en nyans på din guldmatta som passar med övrig inredning, och låt gärna färgen gå igen i andra textilier som prydnadskuddar och gardiner.

Most popular rugs
Bestsellers
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Rugs

Room

Color

Size

Style

TC Home

Customer service

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU