Plastic mats

Plastic rugs / mats are easy to care for, good-looking and modern. Trendcarpet sells

Scandinavia's most sold plastic mat - the Horredmatta - which is woven in Horred, in southern Sweden. Trendcarpet sells Horred's plastic mats at the lowest possible price. At Trendcarpet, you can buy the highest quality, Swedish designed, plastic mats confidently and securely.

Read moreClose
+ MoreShow less
Color
Length
Width
Type
Size
Room
Shape
Style
Price
Sort by

Current filters:

Clear all

Plast matta

Plast matta som vi har och som du kan köpa kommer som både plastmatta lång, stor plastmatta. Dessa snygga plastmattor kommer såklart också i olika färger och mönster.

En del av de vi säljer som du ser att det står Recycled Pet är faktiskt tillverkade av återvunna petflaskor. Det som är smidigt och effektivt är att om de blir smutsiga är det bara att ta en fuktig trasa och dra över skiten. På grund av materialet behövs det inte mer.

Som du ser har vi som man nästan kan känna, hundratals färger för att du skulle kunna inreda precis så som du vill. Jag hoppas du hittar dina favoritfärger. Men ännu viktigare, något som passar din inrednings, om du använder detta som en extra detalj.

Eller om du bygger allting annat runt detta för att lyfta färger och skapa en känsla hos dig. Du kanske vill ha en grön för att skapa en naturlig känsla.

Eller en vit för att få det där lite mer lyxiga? Vad du än väljer, kom ihåg att detta är en chans att kunna få hem ett objekt med en känsla, både för dig men också för folk som kommer att besöka dig. Eller varför inte flera olika stycken sprida över hemmet och rummen.

En plastmatta är oerhört lätt att göra rent om det bara är en liten del av mattan som är smutsig, ta en fuktig trasa och dra över smutset. Tänk också på om du skall köra en plastmatta i tvättmaskinen får du absolut inte köra på över 30 grader.

Trycka dig gärna in för att se hur du kan inreda med diin framtida plastmatta. När du skall inreda med plastmattor är det bra om du först vet vad för stil du vill köra på.

Du kanske vill ha en naturlig känsla, ta då en grön. eller varför inte skapa en kontrast i form av en vit typ. Du kan också kombinera och köra på två stycken olika i samma rum.

Plastmattor är ett populärt val för både hem och offentliga miljöer på grund av sin mångsidighet, hållbarhet och lättskött natur. De är också ett bra alternativ för personer som lider av allergier eftersom de inte samlar damm och allergener på samma sätt som andra typer av mattor.

Trendcarpet erbjuder ett brett utbud av svenska designade plastmattor, inklusive den välkända och högkvalitativa Horredsmattan som tillverkas i Västgötska Horred. Dessa mattor är inte bara funktionella utan också vackra och stilrena, vilket gör dem till en populär val bland många kunder.

En annan fördel med Trendcarpets plastmattor är att de är tillverkade av återvunna PET-flaskor, vilket gör dem till ett miljövänligt val. Dessa mattor är också lätta att rengöra - en fuktig trasa räcker för att ta bort smuts och fläckar.

Plastmattor finns i en mängd olika färger och mönster för att passa olika smaker och inredningsstilar. Du kan välja en naturlig grönton för att skapa en avslappnad och organisk känsla eller en vit matta för att ge ett elegant och sofistikerat intryck.

FRI FRAKT & RETUR PÅ ALLA PLASTMATTOR

Trendcarpet säljer Horredsmattan till lägsta möjliga pris och som enda återförsäljaren i Sverige också med fri frakt och fri retur. Kundtrygghet och kundnöjdhet när man beställer hos oss står alltid i fokus hos Trendcarpet.

Och många av de vi säljer har också certifikatet goodweave, som betyder att mattorna vävs och knyts under bra villkor.

Detta är en matta som passar, av hög kvalitet och såklart har vi också ett stort utbud.

Rugs

Customer service

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)