Rag rugs green.

-

+ MoreShow less
Color
Length
Width
Price
Sort by

Current filters:

Clear all

GRÖNA TRASMATTOR FRÅN DE STORA MÄRKENA.

Trendcarpet saluför gröna trasmattor från Strehög, Stjerna, TL och Polytuft. Alla trasmattor är handvävda av 100 procent bomull och håller högsta kvalitet. En grön trasmatta från dessa varumärken är både prisvärt, snyggt och kvalitativt. Bland de mest säljande mattorna i den här kategorin hittar vi Visby, Home, Maison, Kajsa, Fylke, Julia och Malin. Vi har flera olika varianter på trasmatta grön. Grejen med denna typ av matta är att den känns uppfriskande på något sätt. Färgen kombinerat med materialet ger en typ av hemkänsla. Du kan använda denna typ av matta ute för att skydda golvet eller marken från att bli blöt. Eller så kan du ha den inomhus där den funkar som ett skydd för golvet, samt som en inredningsdetalj såklart. Färgen ger känslan av uppfriskande och natur och är ett perfekt tillval om du har lite växter i hemmet. Tänk efter vilken nyans av grön du tycker mest om och som du kan tänka dig passar bra ihop med din inredning. Vi har flera olika nyanser, allt från det mörkare till det ljusare. Samt olika mönster och stilar. Du kanske vill ha lite trådar på sidan av mattan vilket kan skapa ännu mer av en naturlig känsla. Eller så kanske du vill ha ett speciellt trycka eller också mönster på mattan. Eller om du bara är intresserad i en rund så finns det med. Försök att kanske kombinera en fyrkantig med en rund. Hade inte det varit något i ditt rum. Den runda på ett ställe och en kvadratiska på ett annat.

Du kan trycka in dig på produktsidorna för att se mer detaljer på mattan samt olika vinklar och så vidare.

Du hittar också certifikat som står upp för rättvisa och bra villkor. För en mer hållbar framtid.

HANDLA DIN GRÖNA TRASMATTA MED FRI FRAKT & RETUR.

Trendcarpet erbjuder - som enda mattbutik i Sverige - fri frakt & fri retur, oavsett hur många mattor man beställer. Välj mellan kort-, bank- eller fakturabetalning - att handla en grön trasmatta på Trendcarpet är tryggt, säkert och kommer med snabb leverans.

Rugs

Room

Color

Size

Style

TC Home

Customer service

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)