Två mattor i samma rum

Två mattor i samma rum

Oavsett om det är i ull eller kelim, en matta från vårt enorma sortiment tillgängligt online kommer säkerligen att tillföra mervärde till ditt hem. Men varför beröva dig själv möjligheten att förvåna dina gäster med två mattor i samma miljö? Denna lösning har flera fördelar både på ett estetiskt och ett praktiskt plan. Som exempel en kvadratiformad och en rund matta.

Fördelarna med att ha två mattor i samma rum

Den första fördelen med att ha två mattor i samma rum består i möjligheten att kunna täcka ett väldigt stort golv som inte faller dig i smaken, en billigare lösning än att lägga ner ett nytt golv. Den andra ligger i deras stabila halkfria yta som minskar risken för att snubbla. För att inte tala om deras ljuddämpande funktion, som hjälper dig att studera och arbeta hemma med fullständig sinnesro. Modellerna du hittar i vår onlinekatalog är lätta att rengöra och kräver väldigt lite underhåll. När det gäller den estetiska faktorn kan två mattor göra skillnaden mellan en kal och trist miljö och en riktigt varm och välkomnande. Slutligen kan du enkelt placera dem i vardagsrummet som i badrummet, i sovrummet som i köket och vid entrén.

Hur man kombinerar dem

Mattan är därför en mycket mångsidig möbel. Men vi kan ge dig några tips om hur du kombinerar två av dem med din valda miljö för en bättre estetisk effekt. Till exempel är två djupa mattor perfekta för en shabby chic eller provensalsk möbelstil. Men om du är en älskare av en rent lantlig stil, kan du välja ullmattor, ännu bättre om i ljusa toner. I samma rum som möbler med rena och tydliga linjer kommer två mattor rika på texturer och design att ge en perfekt elegant touch till området. Dessutom håller ”lager på lager”-looken på att bli mycket moderiktig, vilket gör att du nu står fri att överlappa två mattor av olika stilar för att blanda ihop saker och ting. Enkelt uttryckt finns det inget bättre än att kunna visa upp två mattor i samma rum. Dra nytta av våra senaste erbjudanden idag!



2022-06-01

Rugs

Room

Color

Size

Style

TC Home

Customer service

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)