Föreställ dig vad en vardagsrumsmatta kan göra för hela huset

Föreställ dig vad en vardagsrumsmatta kan göra för hela huset

Ofta är vardagsrummet ditt hems mittpunkt och även det rum där du spenderar den mesta av din vakna tid. Det är rummet som du vanligtvis leder dina gäster till. Det är rummet som du oftast går till för att slappna av och umgås med familjen. För mig är det det viktigaste rummet i hela huset. Mitt sovrum och kök kan vara lite stökigt, men vardagsrummet måste vara rent, fint och harmoniskt. Jag tror faktiskt inte att jag är ensam om att känna såhär, och det är därför jag och många andra väljer att spendera lite extra tid och pengar på att få mitt vardagsrum extra fint och mysigt.

Ett enkelt sätt att förändra vardagsrummet, att få den där speciella känslan och mysiga faktorn du letar efter, det är att hitta den perfekta vardagsrumsmattan. En vardagsrumsmatta kan förvandla hela rummet. Det finns många olika sorters vardagsrumsmattor, men det betyder inte att det är svårt att hitta en som passar dig och ditt rum. Vad du behöver veta först är vilken stil och funktion som din vardagsrumsmatta ska ha. Du kan välja att låta resten av inredningen anpassa sig till din matta, eller så får du hitta en matta som passar till det du redan har. För mig gällde det första alternativet. Jag hittade en matta som jag älskade och köpte den, sen inredde jag rummet så att det passade mattan.

Man kan hämta sin inspiration från konst och mode. Eller letar du efter en vardagsrumsmatta som har en exklusiv design, eller varför inte en orientalisk matta med klassiska mönster? Trendcarpet, tillsammans med andra designers, har utvecklat en samling av de bästa vardagsrumsmattorna till bra priser. Mönstret, materialet och vardagsrumsmattorna har utvecklats tillsammans med designers och experter på mattor. De har tillverkats där kunskapen om mattor är störst i Europa, i Europas två kungadömen för mattor: Belgien och Turkiet. Resultatet är en samling vardagsrumsmattor i olika mönster och färger. Det finns alltid en vardagsrumsmatta för alla vardagsrum.



2018-11-13

Rugs

Room

Color

Size

Style

TC Home

Customer service

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)