Round rugs 120 cm

When you have a large spacious room, a round rug 120cm is the perfect way to finish it off aesthetically. Here at Trendcarpet, we've got a variety of round rug 120cm options all in different colours and made from high-quality materials, including viscose, wool, natural fibres and plastic-based options.

+ MoreShow less
Color
Length
Width
Price
Sort by

Current filters:

Clear all

Rund matta 120 cm ger ett mjukt intryck

En rund matta 120 cm är liten och enkel att slänga in i de flesta rum som behöver lite mjukhet. Den runda formen passar perfekt vid ett skrivbord, bredvid en säng eller mitt på golvet. En rund matta 120 cm kan även bidra med färger som kan vara avgörande för inredningen i ett rum.

Fördelar med en rund matta 120 cm

Förutom att en rund matta 120 cm är mjuk och bidrar med färg, så är den även fördelaktig på ett praktiskt plan då den minskar spridningen av damm och smuts. Den hjälper dessutom till med att isolera rummet både i ljud och temperatur, och den förbättrar samtidigt rummets akustik.

Rugs

Room

Color

Size

Style

TC Home

Customer service

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)