DE - Teppich 140 x 220

Utforska vår mångsidiga kollektion av "Matta 140" på Trendcarpet, där vi erbjuder mattor i den perfekta storleken för att komplettera olika utrymmen i ditt hem. Dessa mattor, med en bredd på 140 cm, är designade för att passa väl i mindre rum, hallar eller som accentmattor för att skapa en stilfull inredning.

Matta 140 - Snabb leverans

En Matta 140 är inte bara en praktisk lösning för att skydda ditt golv, utan också en möjlighet att addera en touch av personlig stil till ditt utrymme. Oavsett om du söker en enkel och ren design eller en mer färgglad och mönstrad stil, har vi alternativ som passar din smak och inredning.

+ MoreShow less
Color
Length
Width
Price
Sort by

Current filters:

Clear all

Bläddra igenom vårt varierade utbud av mattor i storleken 140 cm för att hitta den perfekta mattan som kompletterar din inredning och personliga stil. Välj bland olika material, färger och mönster för att skapa en atmosfär som passar just ditt utrymme.

Matta 140 - Fri frakt och retur

Investera i en Matta 140 för att ge ditt hem en touch av stil och komfort. Trendcarpet strävar efter att erbjuda högkvalitativa mattor som förenar både funktionalitet och design. Förhöj din inredning med en vacker och lämplig matta från vår kollektion.

Most popular rugs
Bestsellers
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Rugs

Room

Color

Size

Style

TC Home

Customer service

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)