Prickig matta

-

+ MoreShow less
Color
Length
Width
Price
Sort by

Current filters:

Clear all

Olika mönster: allt från minsta prick till stora cirklar

Vilken typ av prickar man väljer att ha på sin matta avgör helhetsintrycket. Skarpa cirklar mot en kontrasterande bakgrundsfärg kan göra att mattan känns mer barnslig och enkel i sin framtoning. Speciellt om dessa kombineras med glada färger. Men om cirklarna är större eller mycket mindre, färgerna mer neutrala och kanterna suddas ut, får man genast en prickig matta som känns vuxen och sofistikerad. Prickarna kan också vara en del av själva tillverkningsprocessen där bollar vävs samman till en helhet så att bollarna både blir en känsla och prickar i ett mönster. Har man en riktigt stor enfärgad matta kan mindre små enfärgade mattor agera prickar där man själv önskar.

Så inreder du med en prickig matta

Det är nog lätt att tänka att det naturliga valet för en prickig matta är i barnrummet. Och det är ingen dålig idé alls, eftersom de runda formerna och många gånger glada färgerna lockar barn och gör så att de trivs. Men prickiga mattor kan precis lika gärna placeras var som helst genom att anpassa sådant som materialval och stilen på prickarna. En småprickig matta med halvlång till lång lugg ger till exempel en matta med både ett vackert mönster och en rejält kamouflerande effekt. Vilket alltid uppskattas när olyckan är framme, framförallt hos barnfamiljer eller hos den som lätt tappar något.

Most popular rugs
Bestsellers
TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Rugs

Room

Color

Size

Style

TC Home

Customer service

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU